Bebè

Storie in lingua albanese

albi illustrati e fiabe per bambini
Proposte in lingua albanese, con testo bifronte albanese / italiano per bambini e ragazzi
Destinatari:BebèKids
Miniatura copertina
We're going on a bear hunt = Shkojmë të gjuajmë arinj
retold by Michael Rosen, illustrated by Helen Oxenbury
TES
Miniatura copertina
16 Përralla Klasike
ilustroi: Carlos Busquets
TES
Miniatura copertina
Noprani
Julia Donaldson
TES
Miniatura copertina
Triumfi i zeros
Gianni Rodari
TES
Miniatura copertina
Poku çamarroku
Loredan Bubani
TES
Miniatura copertina
Serbes mbi fshesë
nga Julia Donaldson
TES
Miniatura copertina
Tigri që erdhi për çaj
Judith Kerr
TES
Miniatura copertina
Një peshk dy peshq peshk i kuq peshk blu
nga Dr. Seuss
TES
Miniatura copertina
Vezë Jeshile dhe Sallam
nga Dr. Seuss
TES
Miniatura copertina
Dinake me Corape
nga Dr. Seuss
TES
Miniatura copertina
Kërcim dhe Dëfrim
nga Dr. Seuss
TES
Miniatura copertina
Maçoku me kapele doku
nga Dr. Seuss
TES
Miniatura copertina
Gjyshi, batsuni edhe zogu : poemë për fëmijë
Xhahid H. Bushati
TES
Miniatura copertina
Biblioteka Ime e Vockël
Virgil Muci
TES
Miniatura copertina
Në shtëpi
[progetto di Emanuela Bussolati
TES
Miniatura copertina
Traktori i Petrit
ideoi: Nathalie Belineau
TES
Miniatura copertina
L' ho trovata sulla spiaggia questa conchiglia rosa
parole Nicoletta Torre
TES
Miniatura copertina
Il piccolo e il gigante feroce = Qerosi i vogël dhe gjiganti mizor : [una storia dall'Albania]
Graziella Favaro, Maja Celija
TES
Miniatura copertina
Il gallo magico = Gjeli magjik
Graziella Favaro, Marco Bailone
TES
Miniatura copertina
La coda della volpe = Bishti i dhelprës : [una storia dall'Albania]
Graziella Favaro, Valeria Petrone
TES
Miniatura copertina
Filidifiaba - [Milano] : Provincia di Milano, [2003 ca.]
TES
334381, 334450, 33395, 334387, 78138, 334382, 334386, 334383, 334379, 334389, 334422, 103362, 334394, 334391, 334390, 334378, 334395, 334388, 110391, 31837, 346360